ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ - Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΥΠΡΟΥ 20 ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ - Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ

Μοιράσου το!: 
Υπεύθυνος επικοινωνίας: 
Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ
Περιγραφή: 

Ο Θεόδωρος Αργύρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Κατόπιν πανελλήνιων εξετάσεων εισήχθη στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, την πιο υψηλόβαθμη σχολή ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με το πέρας των σπουδών του ακολούθησε η εκπαίδευσή του στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών στην Αθήνα, όπου και προσέφερε εθελοντική εργασία. Το 2010 συνέχισε τις ακαδημαϊκές του σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αγγλία. Απέκτησε Master στην Συμβουλευτική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, ένα από τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας και ένα από τα 70 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
Παράλληλα με τις σπουδές του έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια σε τομείς όπως η ψυχαναλυτική ερμηνεία, η συμβουλευτική στους άνδρες, η στήριξη ασθενών παιδιών και των οικογενειών τους, η σεξουαλική κακοποίηση, η οικογενειακή θεραπεία, το ψυχόδραμα, το φάσμα του αυτισμού, κ.ά.
Στην Αθήνα αρχικά εργάσθηκε στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Στροφή, το οποίο βοηθά εφήβους και νέους με προβλήματα ουσιο-εξάρτησης. Αργότερα, εργάσθηκε σε μία τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, η οποία απευθύνεται σε άτομα με ψυχικές νόσους αλλά και στους φροντιστές τους. Στην Αγγλία απασχολήθηκε ως σχολικός ψυχολόγος σε δημοτικό σχολείο, ενώ κατά την θητεία του στο στρατό υπηρέτησε στην Ψυχιατρική κλινική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Έχει επίσης διδάξει ψυχολογία σε εκπαιδευτικά κέντρα της περιοχής μας. Ως ιδιώτης ψυχολόγος έχει εργασθεί θεραπευτικά με ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Από το Σεπτέμβριο του 2013 στεγάζεται επαγγελματικά στο Αγρίνιο, στην οδό Κύπρου 20, κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Email: 
theodorosargyris@hotmail.gr
Πόλη: 
Τ.Κ: 
30100
Κατηγορία: