Πιτσίκογλου Γεώργιος
ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη

Πιτσίκογλου Γεώργιος

Μοιράσου το!: 
Περιγραφή: 

Το όνομα Πιτσίκογλου, σας είναι γνωστό. Είναι συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του, εδώ και 20 χρόνια. ’λλωστε, αυτοί είναι που γνωστοποιούν και την ύπαρξή μας, γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από εμάς και από τα μεταχειρισμένα μηχανήματα άριστης ποιότητας και λειτουργίας που εισάγουμε από τη Γερμανία, ελεγμένα από το προσωπικό μας και από ειδικούς τεχνικούς, κάνοντας τη δική σας δουλειά ευκολότερη, ταχύτερη και καλύτερη.

Εμείς, όμως, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε και τις δύο επιχειρήσεις μας από κοντά. Να γνωρίσετε τα μηχανήματα και τα εξαρτήματα, καθώς και τη σωστή και φιλική συνεργασία που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Κοντά μας θα βρείτε από στράντζες, ψαλίδια, κυλίνδρους, υδραυλικές και κρουστικές πρέσσες, τόρνους, ρεκτιφιέ, μέχρι μηχανές τραίνου. Επίσης, διαθέτουμε γεννήτριες, κομπρεσέρ, ρουλεμάν, αντλίες, ηλεκτρομοτέρ, μειωτήρες, ρακόρ, υδραυλικά συστήματα, κ.ά. μικρά και μεγάλα μηχανήματα και εξαρτήματα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα βρίσκονται στον Αγ. Αθανάσιο Δράμας, στα καταστήματά μας, συνολικής εκτάσεως 18.000 m2.

Στο site μας, ίσως βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Εμείς, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας. Η εξυπηρέτησή σας είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός.

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηχανήματα που υπάρχουν στο νέο οργανωμένο εκθεσιακό μας χώρο ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΩΝ - ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, εκτάσεως 4.000 m2.

Email: 
pitsikoglou@pitsikoglou.com
Νομός: 
Πόλη: 
Τ.Κ: 
66300