Α.Σ. Απολλώνια Χανίων
ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 63 ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΧΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη

Α.Σ. Απολλώνια Χανίων

Μοιράσου το!: 
Περιγραφή: 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Απολλώνια Χανίων είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο με έδρα την πόλη των Χανίων και διατηρεί ενεργά τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, Γενικής Γυμναστικής και Αεροβικής Γυμναστικής.
Διαθέτει μαζικά τμήματα, προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα με συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά-μίτινγκ και σε πανελλήνιους αγώνες. Τα μαθήματα γίνονται σε ένα σύγχρονο δικό του χώρο με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και λειτουργίας που ορίζει η γενική γραμματεία αθλητισμού, για τη στέγαση αθλητικού συλλόγου, με εξειδικευμένη αίθουσα, με ολυμπιακών διαστάσεων αγωνιστικό ταπί.
 Ο σύλλογος συνεργάζεται μόνο με προπονήτριες φυσικής αγωγής, με ειδικότητα ρυθμικής γυμναστικής  που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονήτριας και είναι εγγεγραμμένες στη γενική γραμματεία αθλητισμού.
Βασική προπονήτρια η Μαρινάκη Άννα, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική τόσο στο χώρο της γυμναστικής και του χορού όσο και στο χώρο των ομαδικών προγραμμάτων. Με τις αθλήτριές της έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων στο νησί μας, τόσο σε διεθνείς όσο και πανελλήνιους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής.

Email: 
apolloniachania@gmail.com
Νομός: 
Πόλη: 
Τ.Κ: 
73300
Κατηγορία: